Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 06.10.2017 09:27:36

Aqua Restaurant sunduğu lezzet şöleniyle brunch konseptine farklı bir boyut getiriyor

Boğaz’ın yanı başında eşsiz konumuyla Aqua Restaurant, yaz molasının ardından sayısız seçenekle her türlü damak zevkine hitap edecek şekilde yenilenmiş, görkemli bir brunch sunuyor. Four Seasons şeflerinin hazırlayacağı bu lezzet şöleni, brunch konseptine farklı bir boyut getirecek.

Pazar gününe festival tadında bir başlangıç sunarak misafirleri yeni haftaya keyifli bir şekilde hazırlayan brunch, Baş Aşçı Savaş Aydemir ve Pasta Şefi Adil Çakıcı’nın ekipleri ile birlikte titizlikle hazırladığı farklı mutfak lezzetlerinden oluşuyor. İstiridyeden sushiye, İtalyan mutfağından Türk mutfağına zengin çeşitlerin yer aldığı festival, Four Seasons Hotel Bosphorus’un özenli servisi ve Purple Hand Band’in canlı müzik performansı ile birleşerek unutulmaz anlar yaşatıyor.

 

Artizan lezzetler ile donatılmış etkileyici büfede; döner, İzmir midye dolma ve Erzurum cağ kebap gibi yerel tarifler yer alırken, taş fırında pişen pizzalar bu yıl da büyük beğeni topluyor. Deniz mahsullerinden vazgeçemeyenler için kral yengeç ve jumbo karides gibi göz alıcı seçenekler de unutulmuyor. Enerjik bir atmosfer sunan brunchta, yerel ve uluslararası 20 çeşit peynir arasında burrata ve stracciatella ön plana çıkıyor. Farklı yöre ve kültürlerden lezzetleri bir araya getiren Aqua’da, doğal ve mevsimsel ürünler neşeli sunumları ile her Pazar festival ruhu yansıtıyor.

 

Four Seasons kalitesi ile 1 Ekim itibarı ile her hafta 12:30 – 15:30 saatleri arasında sunulan Pazar Festivali, aile ve dostlarla buluşmak için ideal bir seçenek sağlıyor. Çocuklar için hazırlanmış oyun alanı, Pazar Festivali’ni küçük misafirler için de eğlenceli hale getiriyor.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.