Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 09.11.2017 10:00:49

Scarlet’ten yeni yıla özel lezzetler

Etiler’in merkezinde konumlanan ancak gözlerden uzak kalarak lezzetiyle ön plana çıkmayı tercih eden Scarlet Steakhouse, yeni yıl için özel menü hazırladı. "Kıpkırmızı" anlamına gelen isminden ilham alarak hazırlanan menü, birbirinden lezzetli et, tatlı ve kokteyl alternatiflerinden oluşuyor.

Dünya mutfağından seçkin lezzetleri ve birbirinden özel kokteylleri ile steakhouse anlayışına yeni bir soluk getiren Scarlet, yeni yıl için güçlü bir menü oluşturdu. Şef Süleyman Dilek’in kıpkırmızı anlamına gelen mekan isminden ilham alarak tasarladığı menüde ana yemek olarak dana kaburgadan yapılan Asado, T-bone steak, kuzu kafes, iç pilavlı Kandıra Hindisi yer alırken; tatlı olarak ise Napolyon, Crepe A la Creme, meranga ve unsuz, şekersiz olarak yapılan incirli hurma tatlısı dikkat çekiyor.

 

Her hafta düzenli DJ performanslarının yer aldığı mekanda; özel toplantılar, kutlamalar, iş yemekleri için iki adet VIP odası ve bu odalarda isteğe göre oluşturulan menüler, özel müzik seçenekleri gibi hizmetler de sunuluyor. Ortalama 60 kişinin çalıştığı mekanın kapasitesi VIP bölümler dahil 250 kişi.

 

Scarlet, şehre yeni bir soluk getirerek kısa sürede iyi yemek, iyi içki, kaliteli müzik, keyifli bir mekan arayan herkesin günün ve gecenin her saatinde gelebileceği, şehrin yeni buluşma merkezi oldu.  Mekanın yeni yıl için özel hazırladığı menünün fiyatı ise ortalama 250 TL olarak belirlendi.

 

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.