Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı -
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 10.11.2017 15:11:09

Asya’nın en iyi şeflerinden Japon Hiroyasu Kawate 2 Aralık’ta Gastromasa Konferansı’nda!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden ‘Asia’s 50 Best Restaurants’ listesine adını altın harflerle yazdıran başarılı şef Hiroyasu Kawate III. Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda.

Japonya’nın en başarılı şeflerinden olan Hiroyasu Kawate modern Fransız mutfağının enfes lezzetlerini kendi yorumuyla sunuyor. Kawate’nin 2009’da açılan restoranı Florilége, Fransızca bir isim taşıyor ve sözcük ‘antoloji’ anlamına geliyor. Kawate, Fransız mutfağının tekniklerini ve lezzetlerini Japon ürünleriyle birleştirerek harika tabaklar hazırlıyor. 2016’da ‘One to Watch’ ödülünü kazanan şef 2017’de ‘Asya’nın En İyi 50 Restoranı’ arasına girdi. Şef Hiroyasu Kawate ‘Ürün’ü konuşmak için 2 Aralık’ta 3. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda!

Birbirinden başarılı dünyaca ünlü şeflerin ‘ürün’ü konuşmak için bir araya geleceği Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı 2 Aralık’ta! Konferans, ulusal- uluslararası mutfak şefleri, yatırımcılar, firmalar, gastronomi profesyonelleri ve 2000 kişi tarafından takip edilecek! Kapadokya turu ile başlayacak olan Gastromasa, UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na alınan Gaziantep’i konuk şehir olarak lezzetleriyle ağırlayacak ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak! Dünyanın en başarılı şeflerinden İspanya’dan Joan Roca, Diego Guerrero, Paco Torreblanca, Andrea Dopico, Kiko Moya ve Carlos Garcia, Peru’dan Mitsuharu Tsumura ve Virgilio Martinez, Fransa’dan Mauro Colagreco, Bangkok’tan David Thompson, İtalya’dan Gianluca Fusto ve Luigi Taglienti, Yunanistan’dan Stelios Parliaros, Japonya’dan Hiroyasu Kawate, Tayvan’dan James Chen, Bask bölgesinden Jose Mari Aizega, Bolivya’dan Kamilla Seidler ve İsrail’den Ezra Kadem konuşmacı olarak Gastromasa 2017’de! 

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.