GastroAntep Fest’te UNESCO şefleri İnoksan fırınlarında dünya mutfağından lezzetler sundular
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 24.09.2018 11:45:23

GastroAntep Fest’te UNESCO şefleri İnoksan fırınlarında dünya mutfağından lezzetler sundular

Uluslararası gastronomi festivali GastroAntep, UNESCO Yaratıcı Kentler ve Gaziantep Kardeş Kentler Yemek Programı ile sürdü. İnoksan’ın mutfağında gerçekleşen etkinlikler UNESCO şeflerinin sunumlarıyla devam etti.

GastroAntep Fest birbirinden renkli anlar eşiliğinde sürdü. Hem göze hem damağa hitap eden lezzetler usta şeflerin ellerinden çıktı. 20-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen festivalin sponsorlarından biri de endüstriyel mutfak profesyonellerinden İnoksan oldu. Çinli şef Nanju Wu, yaptığı tavuk yemeğinde İnoksan’ın inovatif fırınlarını ve ocaklarını kullandı. GastroAntep Fest’in endüstriyel mutfak sponsorlarından bir tanesi de İnoksan oldu. Festivalde inovatif mutfak ürünleriyle UNESCO şeflerine kolaylık sağlayan İnoksan’ın profesyonel mutfağından sayısız dünya lezzeti çıktı. Şefler bu özel lezzetleri izleyicilerle paylaştı.



GastroAntep Fest Michelin yıldızlı ve UNESCO şeflerinin birbirinden renkli workshop’ları eşliğinde geçti. Güney Koreli şef Hyo Jin, İnoksan mutfağında bir Kore yemeği olan “bibimbap” hazırladı. Başarılı şef Jin’in workshop’u büyük ilgi gördü.



Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.