Gastronometro’dan ilham veren pastacılık teknikleri atölyesi
foodinlife.com.tr - haber / Eklenme Tarihi: 08.10.2018 09:36:11

Gastronometro’dan ilham veren pastacılık teknikleri atölyesi

Metro Türkiye’nin gastronomi keşif platformu Gastronometro, 11 Ekim Perşembe günü pasta tutkunlarını kendi pastalarını yapmaya davet ediyor. Şef Tayfun Karayel liderliğinde gerçekleştirilecek atölyede katılımcılar, birbirinden farklı lezzetlerle zenginleştirilmiş pastalar ve tatlılar yapmayı deneyimleyecek.

Gastronometro, 11 Ekim tarihinde Şef Tayfun Karayel liderliğinde katılımcıların kendi pastalarını yapacağı “İlham Veren Pastacılık Teknikleri Atölyesi” düzenliyor. Gastronomi keşif platformu Gastronometro’da, saat 10.00’da başlayıp 4 saat sürecek atölyede, katılımcılar temel bilgilerden yeni trendlere kadar pasta yapmanın ve pastacılığın inceliklerini öğrenecek.

 

Pastacılık Eğitmen Şefi Tayfun Karayel, katılımcılara pastacılıkta temel bilgiler, ekipman ve malzeme kullanımı, saklama teknikleri, sezon meyveleri, yeni trendler ve modern tabak sunumları konularında önemli bilgiler verecek. Katılımcılar, çikolata stick dekorddan Toast Choux’ya, havyar yapım tekniklerinden rengârenk mirror glaze’e kadar birçok tekniği deneyimleme fırsatı bulacak. Atölyenin sonunda tüm katılımcılar Gastronometro katılım belgesine sahip olacak.

Yorum Ekleyin :

İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.