Electrolux
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
GÖKMEN SÖZEN'İN OBJEKTİFİNDEN İSTANBUL'UN ESNAF LOKANTALARI KİTABI PARİS'DE ÖDÜL ALIYOR
Eklenme Tarihi : 04.12.2009 - 02:44:00
Paris’te düzenlenen “GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2009 “ Dünya Yemek Kitapları yarışmasının “Best Culinary Travel Guide” En iyi seyahat yemek rehberi kategorisinde ödül kazanan “ İSTANBUL’UN ESNAF LOKANTALARI” kitabının fotoğrafları usta ve tecrübeli yiyecek-içecek fotoğrafcısı Gökmen Sözen'in imzasını taşıyor. Esnaf lokantası kültürünün nostaljik kimliğini, kendi tarzıyla yorumlayan Gökmen Sözen, ödül kazanan bu kitaba fotoğraflarıyla ayrı bir değer kattı.
Kitapta tanıtımı yapılan İstanbul’un 40 esnaf lokantasınının çekimleri sırasında çok büyük özen ve çaba sarfettiğini belirten FoodinLife Genel Yayın Yönetmeni ve yemek fotoğrafçısı Gökmen sözen, emeklerinin bu ödülle taçlandırılması hakkında duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade ediyor: " Yorucu ama çok da keyifli bir çalışma neticesinde ortaya çıkan bu eserin, benim için önemi çok büyük. Çekimlerimiz sırasında esnaf lokantalarında eskimek üzere olan yemek kültürümüzün son kırıntılarını yaşadık, o nostaljik havanın içine girdik. çok keyifle çektiğim bu fotoğrafların böyle bir ödüle layık görülmesi beni çok gururlandırdı"
Kullanıcı yorumları :
ugur erkantar, 04.12.2009 - 16:04:12 tarihinde ekledi :
tebrik eder başarılarının devamını dilerim
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Engelsiz Kalemler Fuarı'nda Taşpakon'dan engelsiz lezzetler
Koroplast’tan Sevgililer Günü’ne Özel “Aşk Tarifi”
Beslenmede kırmızının yeri
Beslenmede kırmızının yeri
Sevgililer Günü’nde Pizza Hut’tan ‘yarı yarıya pizza’
14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri devam ediyor
Bebek Balıkçı’dan sıra dışı lezzetler
Crystal Endüstriyel’den doğa dostu soğutucu
Le Pain Quotidien, her yıl 30 butik açmak istiyor
Sevgililer Günü’nde de ‘Akşama Domino’s Var’
Soğuk kış gecelerine sımsıcak lezzetler Diba Bar’dan
Swissôtel Büyük Efes'in restaurantı çok iddialı
Four Points by Sheraton Istanbul'a WTA ödülü
Et zammı Türk mutfağını tehdit ediyor
A Morgans Original Hotel'den "Secret Dining" projesi
Tat'ın yeni animasyonu yayında
Albert Adria’dan “Heart Of Ibiza”
Bakliyatlı lezzetlerde kapanış
Londra Müzesi’nde şeker sergileniyor
Bakliyatlı lezzetlerde sona doğru
Baydöner Türkiye'deki 106. şubesini açtı
Bizans'ın sıradışı sofrası Mart ayında IWSA'da
Karacan Mutfak Sanatları Okulu dünya standartlarında aşçılar yetiştiriyor
Nar Gourmet, çikolatalı reçelleri ile hayata mutluluk katıyor
Yeni gurme lezzetler Banvitburada.com’da
Fırıncılar Milli Takımı, Paris'te yarıştı
Flora by Develi, Sevgililer Gününe özel bir program hazırlıyor
Eataly'nin yeni lezzet durağı "Insalateria" açıldı
Efsane lezzet yaprak sarma Meal Box farkıyla
Ünlü şef Albert Adria, 50 gün boyunca Londra'da
ETÜDER'in yıllık değerlendirme toplantısı yapıldı
Bakliyatlı lezzetlerde ikinci gün sona erdi
Blue Food Professional, ürünlerini ilk defa Anfaş Food Product 2016’da görücüye çıkardı
Genç barmenler yarışıyor
Bakliyatlı lezzetler devam ediyor
Türk yeme-içme sektörünün duâyen ismi Erol Kaynar, FoodinLife’ın kapak konuğu oldu
Karadeniz’e kruvaziyer turizmi ile 1 milyon turist çekebiliriz
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 33 otel arasında dünyada birinci oldu
MSA ekmek alanında uzmanlaşmak isteyenlere dopdolu bir program sunuyor
Arda Türkmen Akasya Sohbetleri’ne konuk oldu
 
Protel e-dönüşüm
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : BzLabs Interaktif <info@bzlabs.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.