Rational
Öztiryakiler
Food in Life - Yiyecek, İçecek, Mekan ve Gastronomi Kültürü Portalı
Inoksan
 
Koza Gıda
Hisar
 
Dolfin Gıda
Impeks
 
Tadco Food
Ekol Gıda
 
GÖKMEN SÖZEN'İN OBJEKTİFİNDEN İSTANBUL'UN ESNAF LOKANTALARI KİTABI PARİS'DE ÖDÜL ALIYOR
Eklenme Tarihi : 04.12.2009 - 02:44:00
Paris’te düzenlenen “GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2009 “ Dünya Yemek Kitapları yarışmasının “Best Culinary Travel Guide” En iyi seyahat yemek rehberi kategorisinde ödül kazanan “ İSTANBUL’UN ESNAF LOKANTALARI” kitabının fotoğrafları usta ve tecrübeli yiyecek-içecek fotoğrafcısı Gökmen Sözen'in imzasını taşıyor. Esnaf lokantası kültürünün nostaljik kimliğini, kendi tarzıyla yorumlayan Gökmen Sözen, ödül kazanan bu kitaba fotoğraflarıyla ayrı bir değer kattı.
Kitapta tanıtımı yapılan İstanbul’un 40 esnaf lokantasınının çekimleri sırasında çok büyük özen ve çaba sarfettiğini belirten FoodinLife Genel Yayın Yönetmeni ve yemek fotoğrafçısı Gökmen sözen, emeklerinin bu ödülle taçlandırılması hakkında duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade ediyor: " Yorucu ama çok da keyifli bir çalışma neticesinde ortaya çıkan bu eserin, benim için önemi çok büyük. Çekimlerimiz sırasında esnaf lokantalarında eskimek üzere olan yemek kültürümüzün son kırıntılarını yaşadık, o nostaljik havanın içine girdik. çok keyifle çektiğim bu fotoğrafların böyle bir ödüle layık görülmesi beni çok gururlandırdı"
Kullanıcı yorumları :
ugur erkantar, 04.12.2009 - 16:04:12 tarihinde ekledi :
tebrik eder başarılarının devamını dilerim
+ Yorum Ekleyin :
İçeriklere yorum ekleyebilmek için lütfen kullanıcı girişi yapın.
Kullanıcı Adı :
Şifre :
 
Diğer Haberler
Çin’in altından pahalı çayı
St. Regis Brasserie’e kış geldi
İki sıra dışı sabah
Ninja Kaplumbağalar buraya: İstanbul’un en iyi 10 pizzacısı
Karaköy'ün lezzet durağı: Nabu Fırın
Venezuela Türkiye’den işlenmiş gıda ürünleri istiyor
Konuralpli aşçılar Osmanlı Mutfağı açtı
Davetleriniz için Eatalian şef artık sizin evinizde!
Mado’ya iki Arap ortak geldi
Çerkezlerin meşhur mantısı Psihaluj
Eiffel’in gölgesinde tarım!
Vanlı aşçıdan büyük başarı!
Mardin Mutfağı Projesi en iyi projeler arasında seçildi
Nar Gourmet'in Türk kahveleri sergisi Gastromasa'da !
Antalya Fuarları kazandırır!
Gastronometro'da tat eşleşmeleri, yeni lezzet deneyimleri
MSA’nın sömestr programları ile öğrenciler gastronominin yaratıcı dünyasına adım atıyor
Dünyanın en yakışıklı şefiyle tanışın
109 yıllık gelenek: Hacı Niyazi Efendi
Kilosu 20 bin dolara Çin tırtıl mantarı
Almanya’da döner sektörü 4.5 milyar euro’yu aştı
Cihangir’in vazgeçilmez kahve durağı; It’s OK!
Gaziantep’te mutlaka yemeniz gereken 10 lezzet
Starbucks ile yeni yıla hafif ve fit bir başlangıç
Arnavutköy’de gerçek bir Fransız deneyimi: Cutie Cake
Mikro sebzeler
Mövenpick Hotel Istanbul’da fondü ve raklet keyfi
II. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nı destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler!
Semi Lichy ile dünya mutfakları: İtalya
Şef Tim Butler: Bugün Phuket Yarın Avrupa
Ayvalık’ta hem konfor hem lezzetin adresi; Bacacan
GAÜ INTEB Başkan Yardımcısı Ertan: "Gastronomi; turizm sektörü için ana yoldur"
Her birimiz, Türk turizminin gönüllü elçileriyiz
Kahve kültürünün lezzet durağı Best Coffee Shop
Kahramanmaraş'ın yemekleri kitaplaştırılıyor
Kültür mirası yüzlerce ürün 152 yıldır Hafız Mustafa Şekerlemeleri’nde hayat buluyor
Şefler de yemek yer!
500 dolar bozdurana bedava yemek
Yemek İçin Gezenlere Özel Dünyanın Dört Bir Yanından 15 Yemek Müzesi
Patisserie aşkı ile mutlu hayatlar
 
Micros mStation & mTablet
İmren Marmara
Antakya Bakkalı
Arkhe
Gyd Grup
ANFAS

 
Dergiler Haber Portalları Web Video Etkinlik
Ana Sayfa  .   Haber  .   Yazarlar  .   Röportaj  .   Dosya  .   Organizasyon  .   E-Dergi  .   Künye  .   TV  .   Kitap
Tasarım ve Kodlama : Kavi Bilişim <info@kavibilisim.com>
©2007 - 2016 Gökmen Sözen Görsel Çözüm Hizmetleri <info@foodinlife.com.tr> . Her hakkı saklıdır, izinsiz kullanılamaz.